Firmaprofil​

Professionel og pålidelig service

Kvalitet er et nøgleord for os uanset hvad vi foretager os. Vi er ikke nødvendigvis den billigste udbyder, men vi er uden tvivl i blandt de absolut bedste. Vores dygtige og engagerede medarbejdere taler dansk og er ansat på dansk overenskomst. Vi har en faglighed og en kultur der sikrer, at vores service ALTID er i orden.

"Vi lever af at holde det vi lover"

Kunden i Centrum

Hos Bradstedlund Rengøring har du, i det omfang du ønsker det, indflydelse på planlægningen af din rengøring. Det betyder at du selv kan vælge hvad, hvor og hvornår den skal udføres, med hvilket interval og med hvilken grundighed. Standardløsninger findes ikke hos os, for her er kundens ønsker altid i centrum.

Vi er altid parate til, at komme forbi, yde kyndig vejledning og skitsere relevante løsninger til fair pris.​

Et bedre indeklima

Rengøring handler ikke bare om det synlige. Renhed opfattes gennem alle sanser og Bradstedlund Rengøring efterlader lokaler der ser, dufter og føles rene. 

Vi benytter kun svanemærkede rengøringsmidler som er allergivenlige.​

Daglig rengøring

Den almindelige daglige rengøring er kerneområdet i vores virksomhed. Vi bestræber os på, altid, at efterlade et førsteklasses arbejde. "Vi fejer ikke noget ind under gulvtæppet".

Tilfredse medarbejdere

Vores mest værdifulde aktiv, er vores medarbejdere. Hos Bradstedlund Rengøring arbejder vi aktivt for at fastholde, motivere og videreuddanne vores medarbejdere, så vi skaber de bedste forudsætninger, for til stadighed, at fastholde det høje serviceniveau. Flad ledelsesstil og en høj grad af medindflydelse giver glade, motiverede og effektive medarbejdere der giver en god stemning på arbejdsstedet og en god dialog med kunden og kort afstand til ledelsen.

"Den der har mennesket har fremtiden"​

Vil du have et gratis tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​Bradstedlund Rengøring

Jernbanegade 8 B 

9530 Støvring

Tlf.: 6913 7334

E-mail: anna@bradstedlund.dk

CVR: 31901014

Bradstedlund Rengøring

Jernbanegade 8 B

9530 Støvring

CVR: 31901014